Schoonmaak van uw winkel

Schoonmaak winkel

Maak indruk op uw bezoekers
met een propere winkel.

Ontvang uw klanten en bezoekers in een propere en representatieve omgeving. Reken op de diensten van Cleaning At Sea om uw winkel te laten stralen. Wij zetten ons in om uw winkel zo proper mogelijk te maken zodat uw werknemers en bezoekers een fijn gevoel hebben.

WINKEL SCHOONMAAK

Welke schoonmaakdiensten voeren wij uit?

Reiniging ramen

Reiniging vloeren

Binnen- en buitenmuren

Sanitair

Bureaus schoonmaken

Keukens schoonmaken

Winkelrekken

Afvalverwijdering

Waarom Cleaning at sea

Onze schoonmaakploeg voor uw winkel.

Onze schoonmaakdiensten voor uw winkel worden steeds op maat uitgevoerd. Bij elk nieuw project bekijken we de ruimtes en wat de noden en wensen zijn.

Onze ploeg voert verschillende schoonmaakdiensten uit in uw winkel zoals het schoonmaken van de toonbank, vloeren en tapijten, ramen, meubilair en het algemeen reinigen en desinfecteren van veelgebruikte objecten.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor uw winkel.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk en hoe verloopt de uitvoering?

Na ontvangst van uw prijs- of informatieaanvraag, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak bekijken en bespreken we het project ter plaatse zodat we over de nodige informatie beschikken om een offerte op te maken.

We vragen altijd of er een vaste schoonmaakfrequentie is, of als we hiervoor een eigen voorstel kunnen maken. We stellen ons steeds flexibel op en kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten aanbieden.

Op basis van de omvang van de schoonmaakdiensten maken we een offerte op voor uw winkel.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten van winkels.