Schoonmaak van uw ruimtes en gebouw

Gemeenschappelijke delen

Professionele schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes

Cleaning At Sea ondersteunt syndici van mede-eigendommen door het leveren van professionele schoonmaak- en reinigingsdiensten. Dit stelt de bewoners van de mede-eigendommen tevreden en ontlast de syndici van klachten en onnodige opvolging.

gemeenschappelijke ruimtes

Welke ruimtes worden schoongemaakt?

Traphallen

Lifthal

Kelders

Liftinterieur

Nutsvoorzieningen

Gangen

Inkomhal

Fietsberging

Waarom Cleaning at sea

Onze schoonmaakploeg voor uw gebouw.

Onze schoonmaakdiensten voor uw gebouw worden steeds op maat uitgevoerd. Bij elk nieuw project bekijken we de ruimtes en wat uw noden en wensen zijn.

Onze ploeg voert verschillende schoonmaakdiensten uit in uw gebouw, zoals het reinigen van liften, vloeren en tapijten, ramen, meubilair en het algemeen reinigen en desinfecteren van veelgebruikte objecten.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor uw gebouw.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk en hoe verloopt de uitvoering?

Na ontvangst van uw prijs- of informatieaanvraag, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak bekijken en bespreken we het project ter plaatse zodat we over de nodige informatie beschikken om een offerte op te maken.

We vragen altijd of er een vaste schoonmaakfrequentie is, of als we hiervoor een eigen voorstel kunnen maken. We stellen ons steeds flexibel op en kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten aanbieden.

Op basis van de omvang van de schoonmaakdiensten maken we een offerte op voor uw bedrijfruimtes.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten van uw gemeenschappelijke delen.