Schoonmaak van residenties

Schoonmaak residentie

Kom thuis in een proper huis of ontvang uw gasten in een frisse omgeving

Woont u zelf in uw residentie of wordt uw residentie verhuurd voor vakantieverhuur of Airbnb? Wij ontlasten u van alle schoonmaakverplichtingen en bieden eenmalige schoonmaakdiensten aan voor het klaarmaken van de ruimte of na een overnachting.

Schoonmaak van residenties

Welke schoonmaakdiensten voeren wij uit?

Reiniging ramen

Reiniging vloeren

Binnen- en buitenmuren

Sanitair

Stofzuigen

Schoonmaak
keuken

Desinfecteren

Afvalverwijdering

Waarom Cleaning at sea

Onze schoonmaakploeg voor uw residentie.

Onze schoonmaakdiensten voor uw residentie worden steeds op maat uitgevoerd. Bij elk nieuw project bekijken wij de ruimtes en wat de noden en wensen zijn.

Onze ploeg voert verschillende schoonmaakdiensten uit in uw residentie, zoals het schoonmaken van de keuken, badkamer, vloeren, ramen, meubilair en het algemeen reinigen en desinfecteren van veelgebruikte objecten.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor uw residentie.

Werkwijze

Hoe gaan we te werken en hoe verloopt de uitvoering?

Na ontvangst van uw prijs- of informatieaanvraag, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak bekijken en bespreken we het project ter plaatse zodat we over de nodige informatie beschikken om een offerte op te maken.

We vragen altijd of er een vaste schoonmaakfrequentie is, of als we hiervoor een eigen voorstel kunnen maken. We stellen ons steeds flexibel op en kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten aanbieden.

Op basis van de omvang van de schoonmaakdiensten maken we een offerte op voor uw residentie.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor residenties.