Schoonmaak na werkzaamheden

Schoonmaak na werkzaamheden

Van vloeren schoonmaken tot keukens reinigen.

Heeft u onlangs verbouwingswerken uitgevoerd in uw huis of renovatiewerken in uw woonst? Dan kan u rekenen op de schoonmaakdiensten van Cleaning At Sea, wij nemen uw volledige pand onder handen en zorgen voor een proper en hygiënisch resultaat. 

SCHOONMAAK NA VERBOUWINGEN EN RENOVATIES

Welke schoonmaakdiensten voeren wij uit?

Trapleuningen

Cementsluiers verwijderen

Binnen-en buitenzijde glaswerk

Reiniging van de keuken

Sanitair

Schoonmaak van meubilair

Plafond reinigen

Vloer schoonmaken

Waarom Cleaning at sea

Onze schoonmaakploeg voor uw pand.

Onze diensten voor schoonmaak na uw verbouwings -en renovatiewerken worden steeds op maat uitgevoerd. Bij elk nieuw project bekijken wij de ruimtes en wat de noden en wensen zijn.

Onze ploeg voert verschillende schoonmaakdiensten uit in uw pand, zoals het schoonmaken van de vloeren, keuken, muren, ramen, meubilair en het algemeen reinigen en desinfecteren van veelgebruikte objecten.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor uw pand.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk en hoe verloopt de uitvoering?

Na ontvangst van uw prijs- of informatieaanvraag, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak bekijken en bespreken we het project ter plaatse zodat we over de nodige informatie beschikken om een offerte op te maken.

We vragen altijd of er een vaste schoonmaakfrequentie is, of als we hiervoor een eigen voorstel kunnen maken. We stellen ons steeds flexibel op en kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten aanbieden.

Op basis van de omvang van de schoonmaakdiensten maken we een offerte op voor uw pand.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor panden.