Schoonmaak van uw handelszaak

Handelszaken

Professionele schoonmaak van uw handelszaak.

Handelszaken hebben dagelijks heel wat passage en hebben nood aan een periodieke schoonmaak. Zo is de omgeving aangenamer voor de werknemers, maar ook voor de consumenten. Cleaning At Sea is uw partner voor grondige en doeltreffende schoonmaak van handelszaken.

Handelszaken

Welke schoonmaakdiensten voeren wij uit?

Reiniging ramen

Reiniging vloeren

Binnen- en buitenmuren

Sanitair

Stofzuigen

Schoonmaak
keuken

Desinfecteren

Afvalverwijdering

Waarom Cleaning at sea

Onze schoonmaakploeg voor uw handelszaak.

Onze schoonmaakdiensten voor uw handelszaak worden altijd op maat uitgevoerd. Bij elk nieuw project bekijken we de ruimtes en wat uw noden en wensen zijn.

Onze ploeg voert verschillende schoonmaakdiensten uit in uw handelszaak zoals het schoonmaken van de keuken, sanitaire ruimtes, vloeren, ramen, meubilair en het algemeen reinigen en desinfecteren van veelgebruikte objecten.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor uw handelszaak.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk en hoe verloopt de uitvoering?

Na ontvangst van uw prijs- of informatieaanvraag, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak bekijken en bespreken we het project ter plaatse zodat we over de nodige informatie beschikken om een offerte op te maken.

We vragen altijd of er een vaste schoonmaakfrequentie is, of als we hiervoor een eigen voorstel kunnen maken. We stellen ons steeds flexibel op en kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten aanbieden.

Op basis van de omvang van de schoonmaakdiensten maken we een offerte op voor uw handelszaak.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak – en onderhoudsdiensten voor handelszaken.