Schoonmaak van scholen en ruimtes

Scholen en schoolruimtes

Laat uw studenten werken in een propere omgeving.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat de periodieke schoonmaak van uw school overneemt om een propere en frisse werkomgeving te creëren waar studenten en docenten met plezier naartoe gaan? Reken op Cleaning At Sea.

Scholen en schoolruimtes

Wat wordt er uitgevoerd?

Stofzuigen

Reinigingen

Sanitair

Vuilnisbakken leegmaken

Bureaus schoonmaken

Vloer schoonmaken

Verluchten

Desinfecteren

Waarom Cleaning at sea

Onze schoonmaakploeg voor uw school.

Onze schoonmaakdiensten voor uw school worden steeds op maat uitgevoerd. Bij elk nieuw project bekijken wij de ruimtes en wat de noden en wensen zijn.

Onze ploeg voert verschillende schoonmaakdiensten uit in uw school, zoals het schoonmaken van banken, vloeren en tapijten, ramen, meubilair en het algemeen reinigen en desinfecteren van veelgebruikte objecten.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor uw school.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk en hoe verloopt de uitvoering?

Na ontvangst van uw prijs- of informatieaanvraag, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak bekijken en bespreken we het project ter plaatse zodat we over de nodige informatie beschikken om een offerte op te maken.

We vragen altijd of er een vaste schoonmaakfrequentie is, of als we hiervoor een eigen voorstel kunnen maken. We stellen ons steeds flexibel op en kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten aanbieden.

Op basis van de omvang van de schoonmaakdiensten maken we een offerte op voor uw school.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor scholen en schoolruimtes.