Schoonmaak van kantoren en bedrijfsruimtes

Kantoren en bedrijfsruimtes

Uw kantoor en bedrijfsruimte
laten glinsteren.

Wilt u indruk maken op uw klanten met een schoon en goed onderhouden kantoor? Wilt u uw werknemers een goed gevoel geven tijdens hun werk en hun productiviteit verbeteren? Dat kan met propere en schone kantoren en/of bedrijfsruimtes.

Kantoren en bedrijfsruimtes

Wat wordt er uitgevoerd?

Stofzuigen

Reiniging vloeren

Binnen- en buitenmuren

Stofzuigen

Schoonmaak bureaus

Schoonmaak keukens

Winkelrekken

Afvalverwijdering

Waarom Cleaning at sea

Onze schoonmaakploeg voor uw kantoor of bedrijfsruimte.

Onze schoonmaakdiensten voor uw kantoor of bedrijfsruimte worden steeds op maat uitgevoerd. Bij elk nieuw project bekijken we de ruimtes en wat de noden en wensen zijn.

Onze ploeg voert verschillende schoonmaakdiensten uit in uw zaak, zoals het schoonmaken van bureaus, vloeren en tapijten, ramen, meubilair en het algemeen reinigen en desinfecteren van veelgebruikte objecten.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor uw kantoor of bedrijfsruimte.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk en hoe verloopt de uitvoering?

Na ontvangst van uw prijs- of informatieaanvraag, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak bekijken en bespreken we het project ter plaatse zodat we over de nodige informatie beschikken om een offerte op te maken.

We vragen altijd of er een vaste schoonmaakfrequentie is, of als we hiervoor een eigen voorstel kunnen maken. We stellen ons steeds flexibel op en kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten aanbieden.

Op basis van de omvang van de schoonmaakdiensten maken we een offerte op voor uw kantoor of bedrijfsruimte.

Bij Cleaning At Sea kan u terecht voor eenmalige schoonmaakdiensten of periodieke schoonmaak- en onderhoudsdiensten van kantoor- en bedrijfsruimtes.